Minden kategória

Főoldal>Termékek>Pálinka

Goalong Movie VSOP pálinka 700ml 40% abv


Származási hely:Kína
Márkanév:FILM
Minimális rendelési mennyiség:Egy konténer
Csomagolás Részletek:Minden palackba csomagolt díszdoboz, 12 üveg / doboz
Szállítási határidő:7 napos szállítás a megrendelés megerősítése után
Fizetési feltételek:T / T, LC, OA
Supply Ability:8000 doboz / nap

Minimális rendelési mennyiség:

12000


Leírás
11
AromaFriss gyümölcs és finom virág
ÍzKiváló és sima, tartós felülettel 

Versenyképes előny:

Vonzó ár, gyors szállítási határidő

Elég készlet

Egyablakos italszolgáltató rendszer.


111
222


Kiválasztottuk a szőlőt, amelyet a modern vákuumprésben pépesítettünk és kinyomkodtunk, majd a természetes élesztéshez vadélesztőt használunk az eredeti szőlőbor főzéséhez, majd dupla desztillációs géppel desztilláljuk. A lepárlás befejezése után az élet vizének nevezik. Az eredeti durva ásványi anyag aromájával 3 évig tölgyfahordóban kell tárolni, mielőtt valódi MOVIE VSOP pálinkává válhatna.

Vezető az exportban 7 egymást követő évben. Gyors szállítás, garantált minőség és kiváló értékesítés utáni szolgáltatás. Öt csillagos, egyablakos vásárlási élményt nyújt Önnek. A piacon forgalomban lévő termékek egyikén sem fordult elő élelmiszerbiztonsági incidens. Az ügyfél-felmérés elégedettsége meghaladja a 90%-ot. Elfogadjuk a felügyeletet és a korrekciót globális ügyfelektől és szakmai intézményektől.

Vállalati profil

A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. egy egyablakos professzionális nemzetközi italgyártó Kínában, amelyet az Egyesült Királyság Goalong Group fektetett be 2018-ban, és amely elsősorban whiskyt, brandyt, vodkát, gint, likőröket és egyéb termékeket gyárt és exportál. szeszes italok. Liuyang város két orientált ipari parkjában található, ez az 1. legnagyobb léptékű single malt whisky a kínai lepárló, valamint a Goalong Group által befektetett 4. lepárló, amely a legfejlettebb és legmodernebb berendezésekkel és magas szintű irányítási rendszerrel rendelkezik, amely a Csoport 4. nemzetközi szállítási szintjét képviseli, elsősorban a kínai whisky italkészítési és saját márkás italok szolgáltatásai bel- és külföldi vásárlók számára.


Részletek
2
3
4
5
6
ÉRDEKLŐDÉS