Minden kategória

Főoldal>Termékek>Pálinka

Bosolac Selected Rare Brandy XXO 700ml 40%abv


Származási hely:Kína
Márkanév:Bosolac
Minimális rendelési mennyiség:Egy konténer
Csomagolás Részletek:Minden palackba csomagolt díszdoboz, 12 üveg / doboz
Szállítási határidő:7 napos szállítás a megrendelés megerősítése után
Fizetési feltételek:T / T, LC, OA
Supply Ability:8000 doboz / nap

Minimális rendelési mennyiség:

12000


Leírás

Bosolac XXO pálinka

A Bosolac XXO brandyt Prulho Franciaországban desztillálják, Kínában keverik és palackozzák. Az egzotikus szőlő, az anyagok és a technológia garantálja egyedi ízeit. A kézzel készített üvegpalack eleganciát ad. A vásárlók jó választásnak tartják bulikra és ünnepségekre. Nem meglepő, hogy tetszeni fog a testes íze és az enyhén erős előzetes.


Versenyképes előny:

Vonzó ár gyors szállítási határidővel.

Elég készlet.

Egyablakos italszolgáltató rendszer.


Vezető az exportban 8 egymást követő évben. Gyors szállítás, garantált minőség és kiváló értékesítés utáni szolgáltatás. Öt csillagos, egyablakos vásárlási élményt kínál. A piacon forgalomban lévő termékek egyikén sem fordult elő élelmiszerbiztonsági incidens. Az ügyfél-felmérés elégedettsége meghaladja a 90%-ot. Elfogadjuk a felügyeletet és a korrekciót globális ügyfelektől és szakmai intézményektől.

Vállalati profil

A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. egy egyablakos professzionális nemzetközi italgyártó Kínában, amelyet az Egyesült Királyság Goalong Group fektetett be 2018-ban, és amely elsősorban whiskyt, brandyt, vodkát, gint, likőröket és egyéb likőröket gyárt és exportál. Liuyang város két orientált ipari parkjában található, ez az 1. legnagyobb léptékű single malt whisky a kínai lepárló, valamint a Goalong Group által befektetett 4. lepárló, amely a legfejlettebb és legmodernebb berendezésekkel és magas szintű irányítási rendszerrel rendelkezik, amely a Csoport 4. nemzetközi szállítási szintjét képviseli, elsősorban a kínai whisky italkészítési és saját márkás italok szolgáltatásai bel- és külföldi vásárlók számára.

12

Goalong tiszta maláta whisky különböző szakmai alkoholkiállításokon és kóstolókon ért el szép eredményeket. 2020-ban a márkát úgy exportálták az Egyesült Államokba, hogy bekerüljön az Egyesült Államok nagy szupermarketeibe, és forró árucikké váljon.

66

55


10

9

Részletek
ÉRDEKLŐDÉS