Minden kategória

Főoldal>Termékek>Pálinka

Goalong Royal Carlston pálinka VSOP szesz 700ml 40% abv


Származási hely:Kína
Márkanév:FILM
Minimális rendelési mennyiség:1200 palackok
Csomagolás Részletek:Minden palackba csomagolt díszdoboz, 12 üveg / doboz
Szállítási határidő:7 napos szállítás a megrendelés megerősítése után
Fizetési feltételek:T / T, LC, OA
Supply Ability:8000 doboz / nap

Minimális rendelési mennyiség:

12000


Leírás
44.1

A szőlőt pépesítjük és a modern vákuumprésben préseljük, majd vadélesztővel természetes erjesztéssel készítjük az eredeti szőlőbort, majd dupla lepárlógéppel desztilláljuk. A desztilláció befejezése után az élet vizének nevezik. Az eredeti durva ásvány aromájával 3 évig tölgyfahordókban kell tárolni, mielőtt igazi Royal Carlston válhat belőle. pálinka VSOP.


Versenyképes előny:

Vonzó ár, gyors szállítási határidő

Elég készlet

Egyablakos szolgáltatási rendszer.


55
66
77

Vezető az exportban 7 egymást követő évben. Gyors szállítás, garantált minőség és kiváló értékesítés utáni szolgáltatás. Öt csillagos, egyablakos vásárlási élményt kínál. A piacon forgalomban lévő termékek egyikén sem fordult elő élelmiszerbiztonsági incidens. Az ügyfél-felmérés elégedettsége meghaladja a 90%-ot. Elfogadjuk a felügyeletet és a korrekciót globális ügyfelektől és szakmai intézményektől.

3

88

A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. a Liuyang város két típusú ipari parkban található. A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. a Liuyang város kéttípusú ipari parkban található, 23259.67 négyzetméteres területen. 5 nagy épület, mindegyik építési területe körülbelül 5000 négyzetméter. Ez az első nagyszabású single malt whisky lepárló Kínában. És ez a negyedik lepárló, amelyet a Goalong Liquor Group fektetett be.


Részletek
2
3
ÉRDEKLŐDÉS