Minden kategória

Főoldal>Termékek>Pálinka

Bosolac speciális minőségű XO pálinka 700ml 40% abv


Származási hely:Kína
Márkanév:Bosolac
Minimális rendelési mennyiség:Egy konténer
Csomagolás Részletek:Minden palackba csomagolt díszdoboz, 6 üveg / doboz
Szállítási határidő:7 napos szállítás a megrendelés megerősítése után
Fizetési feltételek:T / T, LC, OA
Supply Ability:8000 doboz / nap

Minimális rendelési mennyiség:

12000


Leírás
11

Bosolac speciális fokozat Brandy XO Franciaországban Prulhoban desztillálják, Kínában keverik és palackozzák. Az egzotikus szőlő, az anyagok és a technológia garantálja egyedi ízeit. A kézzel készített üvegpalack hozzáadja az eleganciát. A vásárlók jó választásnak tartják bulikra és ünnepségekre. Nem meglepő, hogy tetszeni fog a testes íze és az enyhén erős előzetes.


22

33


44

55

Vezető az exportban 7 egymást követő évben. Gyors szállítás, garantált minőség és kiváló értékesítés utáni szolgáltatás. Öt csillagos, egyablakos vásárlási élményt kínál. A piacon forgalomban lévő termékek egyikén sem fordult elő élelmiszerbiztonsági incidens. Az ügyfél-felmérés elégedettsége meghaladja a 90%-ot. Elfogadjuk a felügyeletet és a korrekciót globális ügyfelektől és szakmai intézményektől.

5

10

66

A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. a Liuyang város két típusú ipari parkban található. A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. a Liuyang város kéttípusú ipari parkban található, 23259.67 négyzetméteres területen. 5 nagy épület, mindegyik építési területe körülbelül 5000 négyzetméter. Ez az első nagyszabású single malt whisky lepárló Kínában. És ez a negyedik lepárló, amelyet a Goalong Liquor Group fektetett be.

1. Ez a pálinka tényleg 6 éves?

Igen, Franciaországban desztillált és kevert pálinka, amelyet Franciaországban tölgyfahordóban érleltek 6 éven keresztül. És a botozás Kínában a Goalong Liquor csoport által.

2. Használhatunk saját logót vagy dizájnt a címkén?

Igen, elfogadunk egyedi terveket. Tervezőkből álló csapatunk is segít a tervezésben.

3. Mekkora a palack térfogata?

Egy 700 ml-es palack van kéznél. Ki tudjuk nyitni a formát az engedélyezett palackhoz.

4. Mi az öntőforma nyitási ciklusa és költsége?

A penésznyitási ciklusunk általában körülbelül két hétig tart, mechanikus palackokra és kézi palackokra osztva, és a költség 300 és 1500 USD között van. A jövőbeni hosszú távú együttműködésre tekintettel mérlegelhetjük a formanyitási díj visszatérítését az első nagy rendelésnél.

5. Mi a teendő, ha az áru súlyosan megsérül a helyi területre történő szállításkor?

Csomagolásunk nemzetközi fuvarozásra alkalmas, a sérülési arány rendkívül alacsony. Kérjük, készítsen képeket és gyűjtsön bizonyítékokat az áru átvételét követő 2 órán belül. Következő megrendelését a tényleges veszteség alapján térítjük.

6. Mi a teendő, ha a borszivárgást és a címkehibákat a nem megfelelő folyamatok vagy az értékesítést befolyásoló gyártás okozza?

Mivel a címkézés géppel történik, a hibatartomány nagyon alacsony, és

szabad szemmel nehéz észrevenni a hibát, így megnyugodhat. Ami a borszivárgás problémáját illeti, mivel a fedelet sokszor javították, nagyon kicsi a borszivárgás lehetősége. Ha valóban gyári okok miatt, kérjük, készítsen fényképet bizonyítékként, és hajlandóak vagyunk vállalni a megfelelő felelősséget.

7. Piacunk vásárlói nagyon visszataszítják a kínai ételeket, mivel Kínában sok élelmiszer-probléma van, hogyan lehet eloszlatni a végpiac kétségeit?

Szükség esetén együttműködhetünk QS teszteléssel vagy más nemzetközileg tanúsított BV-vel, külső ellenőrzésekkel stb. A minőségre abszolút garancia. Más jelentős szeszesital-márkákkal összehasonlítva termékeink költséghatékonyak. Az ár mérsékelt, a minőség garantált. Úgy gondolom, hogy ez határozottan segít egy nagyobb piac megnyitásában.

8. Mi van, ha különbség van az ömlesztett bor között

és minta bor? Minden alkalommal, amikor elküldjük a mintát, felragasztjuk a megfelelő címkét, és egy másolatot a cég mintatartóján tárolunk. Az ömlesztett áruk gyártása során minta alapján telepítjük és gyártjuk, így az Ön által fontolóra vett probléma alapvetően nem létezik.

9. 6 palackot szeretnék vásárolni whisky. Az Ön cége tud utánvétes szolgáltatást nyújtani?

Mivel a bor veszélyes és törékeny, nem javasoljuk 6 palack vásárlását. Először egy üveggel próbálkozhatsz. A helyi expressz miatt nem fogadunk el utánvétet.

10. Hány ellenőrzés lehetséges a teljes gyártási folyamat során, és hány teljes körű ellenőrzés?

Minden pozíciónk kölcsönös ellenőrzést és önellenőrzést fog végezni. Ezen kívül van még 2 szúrópróbaszerű ellenőrzés

és 1 teljes ellenőrzés.

Részletek
2
3
4
5
6
ÉRDEKLŐDÉS