Minden kategória

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

„Közös fejlesztés a közös jövőért” , Goalong lepárló a 3. Kína-Afrika Gazdasági és Kereskedelmi Expo 2023-on

2023-07-03

Süt a nap, Changsha melegével fogadja az afrikai vendégeket messziről. Június 29. és július 2. között a 3. Kína-Afrika Gazdasági és Kereskedelmi Expót a Changsha Nemzetközi Kongresszusi és Kiállítási Központban rendezték meg "Közös fejlesztés a közös jövőért" témával. Goalong lepárló ezen a konferencián új nemzeti stílussal állítottak ki és sokféleséget hozott single malt whisky termékek a különböző országokból származó barátok számára, hogy kipróbálják és megértsék a hunani Liuyanghoz tartozó whisky ízét.

图片 1_ 副本
图片 2_ 副本

A China-Afrika Business Expo a legnagyobb gazdasági és kereskedelmi együttműködési platform a Kína-Afrika Együttműködési Fórum keretében. A 3. Kína-Afrika Business Expo a Hunan Tartomány Népi Kormánya és a Kereskedelmi Minisztérium közös szervezésében zajlik, és az idei év egyik legfontosabb gazdasági és kereskedelmi cseretevékenysége Kína és afrikai országok között. A Kína-Afrika Gazdasági és Kereskedelmi Expo a Kína és Afrika közötti gazdasági és kereskedelmi együttműködés fontos mechanizmusa, valamint fontos ablak az Afrikával folytatott helyi gazdasági és kereskedelmi együttműködéshez, ami nagy jelentőséggel bír Kína számára a magas szintű nyitás elősegítésében és egy új fejlődési minta. Ezen az expon keresztül lehetőségünk lesz mélyen kommunikálni kínai és afrikai kormányzati tisztviselőkkel, vállalkozókkal, gazdasági és kereskedelmi szakemberekkel, hogy megvitassuk az együttműködési lehetőségeket, és tovább erősítsük a Kína és Afrika közötti gazdasági és kereskedelmi kapcsolatokat. Megragadjuk az alkalmat, hogy bemutassuk a Goalong Spirits Group márka erejét, termékjellemzőit és innovatív erejét, és új életerőt adjunk a Kína-Afrika gazdasági és kereskedelmi együttműködésnek.

图片 3_ 副本
图片 4_ 副本

(Külföldi vállalkozások barátai meglátogatták a Goalong Distillery standját, hogy együttműködésre jussanak)

图片 5_ 副本
图片 6_ 副本
图片 7_ 副本

(A kormányok, a kereskedelmi irodák és a vállalati szövetségek vezetői meglátogatták a Goalong Distillery standját és megkóstolták a Goalong whisky termékeket)

A kiállítás legjobb eredményének biztosítása érdekében a Goalong Distillery jó előre felkészült. Minden tekintetben bemutattuk termékpalettánkat és folyamataink jellemzőit, bemutatva egyedi lepárlási eljárásunkat és whisky-kultúránkat vásárlóinknak és partnereinknek. Ugyanakkor aktívan megértjük a közép-afrikai piac igényeit és trendjeit, és személyre szabott whisky termékeket kínálunk a különböző régiók ízpreferenciáinak megfelelően a fogyasztói igények kielégítésére. A kiállítás ideje alatt, Goalong single malt whisky számos javaslatot, véleményt kapott, amelyek fontos segítséget nyújtottak a jövőbeni termékgyártáshoz és folyamatirányításhoz.

图片 8_ 副本
图片 9_ 副本
图片 10_ 副本
图片 11_ 副本

Július 1-én abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy részt vehettünk Hunan különleges partnerkereső találkozóján az afrikai termékekről és a turizmusról. A hunai kormány tevékenységeinek egyikeként ez a párkereső találkozó célja a Hunan és az afrikai országok gazdasági és kereskedelmi együttműködésének erősítése, valamint a két fél közötti csere és együttműködés elősegítése a termékkereskedelem és a turizmus területén. Alan úr, a Goalong Group alapítója és Joanna asszony, a Goalong Group külkereskedelmi vezetője képviselte a Goalong Csoportot, hogy részt vegyen a Liuyang helyi sajátosságaiban gazdag kínai whisky termékekkel, partnereket keresve az afrikai piaccal és új üzletekkel lehetőségeket együtt.

图片 12_ 副本

A Kína (Csangsa)–Afrika gazdasági és kereskedelmi párosítási konferencia fontos platform mind Kína, mind Afrika számára. Ezen a párkereső találkozón a Goalong Csoport külkereskedelmi és kereskedelmi munkatársai baráti eszmecserét folytattak afrikai üzleti szövetségekkel és afrikai vállalkozásokkal, bemutatták márkaimázsunkat és termékelőnyeinket, megvitatták az együttműködési lehetőségeket afrikai vállalkozókkal és partnerekkel, valamint elősegítették Kína további fejlődését. -Afrika gazdasági és kereskedelmi együttműködés.

图片 13_ 副本
图片 14_ 副本

A whiskyvel mint médiummal, a kölcsönös megértés és együttműködés hidat építeni, Kínai vállalatként a Goalong Distillery Group aktívan reagál a „The Belt and Road” kezdeményezésre, és bölcsességgel és erejével hozzájárul a Kína és Afrika közötti együttműködéshez. hogy bemutassa a kínai whisky különleges ízét. A kínai-afrikai üzleti és kereskedelmi kiállításon való részvétel fontos mérföldkő a Goalong Distillery számára. Először is ragaszkodunk a minőség elvéhez, és teljes mértékben bemutatjuk a Hunan whisky egyedülálló varázsát és előnyeit Kínában. Aktívan igyekszünk találkozni kínai és afrikai vállalatokkal és partnerekkel, feltárjuk a közös üzleti lehetőségeket, és előmozdítjuk a kulturális cseréket Kína és Afrika között. Bízunk benne, hogy több hasonló gondolkodású vállalkozással és partnerrel találkozhatunk ezen a vásáron, hogy a whiskyipar fejlesztésének új lehetőségeit tárjuk fel a hazai és külföldi whisky-ipar szakértőivel, a kínai és afrikai élet minden területéről érkező barátokkal, és együttműködve a népszerűsítés érdekében. a nemzetközi szeszesital-ipar virágzása Kínában és Afrikában, és fényes jövő megteremtése a Kína-Afrika gazdasági és kereskedelmi együttműködés számára!

图片 15_ 副本