Minden kategória

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

A Goalong single malt whisky lenyűgözte Qingdaót

2023-07-14

图片 1

8. július 2023-án megnyílt a Tsingtao Nemzetközi Whisky Fesztivál a Qingdao Olimpiai Vitorlás Központ Nemzetközi Kongresszusi Központjában! Az esemény bemutatja a kínai whisky-gyártás legújabb eredményeit. Ezen a várva várt eseményen Goalong single malt whisky kiváló minőségéért és egyedi ízéért csodálták.

图片 2

Az eseményen számos hazai és tengerentúli whiskykészítő, rajongó és iparági szakértő gyűlt össze. A Goalong Distillery aktívan részt vett az innovatív technológiák, tapasztalatok és meglátások megosztásában, valamint a kínai whiskyipar fejlődésének közös megbeszélésében. A gyártási szabványok és az innovatív technológia folyamatos fejlesztésével sikeresen létrehoztunk egy egyedülálló kínait Goalong single malt whisky jellegzetes tulajdonságokkal és egyedi ízzel , hogy a Goalong whiskyt a nemzetközi piacra exportálták . A Goalong Group úgy gondolja, hogy a Goalong Whisky a jövőben biztosan a világ whiskyjének névjegykártyája lesz Kínában.

图片 3图片 4

Erre a whiskyfesztiválra a Goalong Group gondosan előkészítette a Koronát single malt whisky különféle tölgyfahordókban érlelik, mint például sherry hordók, brandy hordók és Tennessee bourbon hordók a világ minden tájáról. Ezek a különböző stílusú Goalong whisky újszerű ízeket hoztak a hazai és külföldi whiskygyártók és az ipar rajongói számára, és sok ivó számára egyedi whiskykóstoló lakomát hoztak.

图片 5

A whisky nemcsak ital, hanem kultúra és életmód is. A Hunan Liuyang-tól származó Goalong whisky elkötelezte magát a kínai whisky innovációja és a világ whisky-technológiájának és kultúrájának integrációja mellett, hogy a hazai whisky világgá világítsa a The Times fényét.

图片 6图片 7