Minden kategória

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

A Goalong Whisky ragyog a Kína-Afrika Gazdasági és Kereskedelmi Expón

2023-06-29

1

A 3. Kína-Afrika Gazdasági és Kereskedelmi Expo hivatalosan 29. június 2023-én indult „A fejlődés keresése és a jövő megosztása” témával. A "gaolang" Kínai single malt A Gaolang Group által kiállított whisky elnyerte az iparág dicséretét.

2

Az expón a Goalong Group főként saját márkáját népszerűsítette és bemutatta Goalong single malt whisky különféle tölgyfahordókban érlelték, mint például sherry hordó, brandy hordó, tennessee bourbon hordó stb. A Goalong whisky különböző stílusai újszerű ízt és dicséretet hoztak a megkóstoló hazai és külföldi kiállítóknak. A Liu Yang helyi alapanyagaiból készült, szemcsés hordókban érlelt új „Qiu Xu” terméket a hazai és külföldi kiállítók és barátok is jól fogadták.

34

A Goalong Csoport standja mellett négy ősrégi és nehéz tölgyfahordó és a hurkolt reklámfilm vonzotta folyamatosan az arra járó üzletemberek tekintetét, akik szakadatlanul jöttek meglátogatni és tanácskozni a hazai és külföldi barátokhoz, üzletemberekhez. Néhányan a piacról beszéltek kínai whisky, volt, aki a whisky készítésének folyamatáról érdeklődött, volt, aki megbeszélte az együttműködést és megkóstolta a whiskyt. A Gaolang whisky iránti érdeklődést tanúsító számos hazai partner mellett néhány nigériai, kenyai és más országbeli afrikai üzletember is kifejezte együttműködési szándékát.

56

A Goalong Group már többször vett részt hasonló kiállításokon, és tisztában van a kiállítások jelentőséggel a márkaépítésben és értékesítésben. Emiatt a Goalong Group a kiállítás meghirdetésének első napjától elvégezte házi feladatát. Az írott promóciós anyagok lektorálásától és kinyomtatásától kezdve a promóciós film készítése és a fizikai minták gyártása is rendezetten, a Goalong Group valamennyi részlegének egységes koordinációja és rendezése mellett zajlott. Ezzel egy időben a cég elküldte a márkanagykövetet és a Goalong Group főcsaposát is, hogy a helyszínen magyarázzák el a vásárlóknak a whiskykészítési és kóstolási ismereteket. Az export üzletág gerince is a teljes stábban részt vett, előzetesen gyakorolt, a helyszínen magyarázott és kezdeményezte a vevők megszólítását, ami jó környezetet teremtett a vállalati termékek további népszerűsítéséhez és az üzleti együttműködés bővítéséhez.

7