Minden kategória
oldalszalag

Főoldal>Rólunk >Csoport profil

Csoportos bemutatkozás

Goalong fő tevékenysége Folyadék (Csoport) a nemzetközi termelés és értékesítés Szellemek (Mint például a whisky, pálinka, vodka, gin, rum), valamint az áruk és technológia importja és exportja.

A Goalong Liquor Brand-et 2011-ben javasolták Kína első nemzetközi likőrmárkájának felépítésére, majd az Egyesült Királyság Goalong Liquor Group Company-jának megalapításával kezdték regisztrálni a "Goalong" védjegyet. Az angol "GOALONG" védjegy a "Gaolang" homonimája. Jelentősége, hogy folyamatosan agresszív és bátran halad előre, ami egyben a Goalong Spirit vállalkozó szellemének ösztönzője is.

Közel 100 alkalmazott birtokosa (2018), 50 fő diplomával vagy annál magasabb, 3 fő diplomával vagy annál magasabb, 8 pedig szakmai és műszaki képesítéssel rendelkezik.

A Goalong Liquor mindezen évek óta vezető szerepet játszik a hazai szeszes italok exportjában.

Jelenleg öt molekuláris vállalat működik, két offshore vállalat, amelyek közvetlenül a külföldi országok joghatósága alá tartoznak, és amelyek közvetlenül kapcsolódnak a Goalong Liquor Group-hoz.


Goalong Alkohol Csoport

Bingo Bosolac International Liquor Sarl.
UK Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Alkohol Co., Ltd.
Liuyang Goalong Alkoholfőzde Co., Ltd.

Goalong lepárló

A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. egyablakos szakmai nemzetközi alkoholgyártó cég Kínában, amelyet az UK Goalong Group fektetett be 2018-ban, elsősorban whiskyt, pálinkát, vodkát, gint, likőröket és más likőröket gyártva és exportálva. Liuyang városának két orientált ipari parkjában található, ez Kína 1. legnagyobb méretű single malt whisky lepárlója, valamint a Goalong Group által befektetett 4. szeszfőzde, a legfejlettebb és legmodernebb berendezéssel és magas szintű irányítási rendszerrel, amely a 4. nemzetközi szállítási szint, főként a kínai whisky készítésre és a saját márkájú italok szolgáltatásaira összpontosítva a bel- és külföldön élő ügyfelek számára.

                       

A whisky lepárló Liuyang hegyvidéken található, amely a minőségi víz és a kellemes környezet miatt nagyon alkalmas whisky lepárlására; Jó minőségű víz alacsonyabb elektrolitikus indexszel, és egyetlen oldott só sem teszi tisztává, tisztává, puhává és lágyá, így nem élvezi a testet.

                       

A Goalong Group az első, amely Kínában egyetlen maláta whiskyt gyárt és fejleszt. Jelenleg K + F és termelési szintje az élen jár Kínában. A vállalat 1 óta belföldi piacot és exportot alakított fő üzleti módjaként, 2009 egymást követő éven át vezetve az értékesítést. 7 biztonsági esemény, 0% -os értékesítés utáni szolgáltatás. Átadtuk az FDA és az ISO, a QS és a HACCP tanúsítványokat, és több mint 100 országba exportáltuk termékeinket, és jó hírnevet szereztünk, például Oroszországban, Amerikában, Németországban, a Fülöp-szigeteken, Panamában, Mexikóban, Surinamban, Ausztráliában, Új-Zélandon és így tovább.

                       

Minden termékünk nyomtatható brit vagy francia vonalkóddal, kiváló minőségű alapanyagokkal és csomagokkal. A minőség a lélek, és mindig az ügyfél az első, elsősorban a hosszú távú üzleti alapokon nyugszik, és barátságos, mint az ügyfelekkel előnyös kapcsolat. Gazdag tapasztalattal rendelkezünk a kiállításokról, és számos jó hírnevet szereztünk világszerte.

                       

Alan úr által Londonban alapított Goalong márka a "tovább megy" kifejezést jelenti, logója pedig a Goalong kultúrát jelképezi, légy hű és bátor az álmaidhoz, harcolj és Goalong az álmokért! Jelenleg négy márkánk van, a "Goalong" Whisky, a "Bosolac" Brandy, az "Ambiguous" Vodka és a "MonaFrcc" Gin. A Goalong egyben az első kínai Single Malt Whisky márka Kínában.

                       

A Goalong egy hangos italmárka, nagy küldetést adtak a márka létrehozásakor. Sok év telt el, Goalong szlogenje soha nem változott. Folyamatosan elnyerni a dicséretet és elismerést a szeszes italok piacán a világon, ami értelmesebbé teszi az izzadságot és az erőfeszítéseket.

                       

Mi, Goalong az álmokért!

Vállalati kultúra

Szervezeti struktúra