Minden kategória

Főoldal>Termékek>likőrök

Dark Rose pezsgő 700ml / 375ml 3.5% abv


Származási hely:Kína
Márkanév:Sötét rózsa
Minimális rendelési mennyiség:Egy konténer
Csomagolás Részletek:12 üveg / doboz
Szállítási határidő:7 napos szállítás a megrendelés megerősítése után
Fizetési feltételek:T / T, LC, OA
Supply Ability:10000 doboz / nap

Minimális rendelési mennyiség:

12000


Leírás
11

Ez a DARK ROSE borpezsgőital alacsony alkoholtartalmú, 3.5 térfogatszázalékos bor. Két választási lehetőség 700 ml és 375 ml. Ez a pezsgő tiszta és átlátszó, szuszpendáló anyagok nélkül. Az íze lágy és elegáns, gyönyörű, harmonikus és gyümölcsös.


Versenyképes előny:

alacsony alkoholtartalmú alkoholos ital.

Könnyű ivás.


22

33

44
55

szakmai whisky lepárló és likőr gyártó, exportőr pálinka, vodka, gin, likőr, szóda, koktél és kézműves sör számára.Gyors szállítás, garantált minőség és kiváló értékesítés utáni szolgáltatás. Öt csillagos, egyablakos vásárlási élményt kínál

5

55 - 副本

Azok az ügyfelek, akik azt mondják, hogy jó, valóban jók. Építsük az alapot minőséggel, garantáljuk a szolgáltatás teljesítését, építsünk értéket a bizalomra, és vonuljunk együtt a holnap dicsősége felé.

8

Vezető az exportban 7 egymást követő évben. Gyors szállítás, garantált minőség és kiváló értékesítés utáni szolgáltatás. Hozzon ötcsillagos egyablakos vásárlási élményt. A piacon forgalomban lévő termékek egyikén sem fordult elő élelmiszerbiztonsági incidens. Az ügyfél-felmérés elégedettsége meghaladja a 90%-ot. Elfogadjuk a felügyeletet és a korrekciót globális ügyfelektől és szakmai intézményektől.

10

9

A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. egy egyablakos professzionális nemzetközi italgyártó Kínában, amelyet az Egyesült Királyság Goalong Group fektetett be 2018-ban, és amely elsősorban whiskyt, brandyt, vodkát, gint, likőröket és egyéb likőröket gyárt és exportál. Liuyang város két orientált ipari parkjában található, ez az 1. legnagyobb léptékű single malt whisky a kínai lepárló, valamint a Goalong Group által befektetett 4. lepárló, amely a legfejlettebb és legmodernebb berendezésekkel és magas szintű irányítási rendszerrel rendelkezik, amely a Csoport 4. nemzetközi szállítási szintjét képviseli, elsősorban a kínai whisky italkészítési és saját márkás italok szolgáltatásai bel- és külföldi vásárlók számára.

4

6

Részletek
2
3
4
5
6
ÉRDEKLŐDÉS