Minden kategória

Főoldal>Termékek>Vodka és Gin

Goalong Royal Carlston vodka 700ml 40% abv 700ml 40% abv


Származási hely:Kína
Márkanév:Kétértelmű
Minimális rendelési mennyiség:Egy konténer
Csomagolás Részletek:12 üveg / doboz
Szállítási határidő:7 napos szállítás a megrendelés megerősítése után
Fizetési feltételek:T / T, LC, OA
Supply Ability:10000 doboz / nap

Minimális rendelési mennyiség:

12000


Leírás
未 标题 -2_ 副本
Goalong vodka ezzel az árpával...kukorica vodka, amely háromszoros desztillációval és négyszeres nyírfaszén szűréssel rendelkezik, tiszta és friss, a kiemelt termékek energikus dizájnba csomagolt jellegzetes vodkák. Gazdag ízek és ízek, harmonikusan illeszkednek más italokhoz, és széles körben népszerűek a fiatal fogyasztók körében.
AromaEredeti íz és egyedi ízesítésű íz 
ÍzRopogós puha és tartós, sima és friss bejárat 
11
22

1640163039396914.webp_副本

A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. egy egyablakos professzionális nemzetközi italgyártó Kínában, amelyet az Egyesült Királyság Goalong Group fektetett be 2018-ban, és amely elsősorban whiskyt, brandyt, vodkát, gint, likőröket és egyéb likőröket gyárt és exportál. Liuyang város két orientált ipari parkjában található, ez az 1. legnagyobb léptékű single malt whisky a kínai lepárló, valamint a Goalong Group által befektetett 4. lepárló, amely a legfejlettebb és legmodernebb berendezésekkel és magas szintű irányítási rendszerrel rendelkezik, amely a Csoport 4. nemzetközi szállítási szintjét képviseli, elsősorban a kínai whisky italkészítési és saját márkás italok szolgáltatásai bel- és külföldi vásárlók számára.

Vezető az exportban 7 egymást követő évben. Gyors szállítás, garantált minőség és kiváló értékesítés utáni szolgáltatás. Öt csillagos, egyablakos vásárlási élményt kínál. A piacon forgalomban lévő termékek egyikén sem fordult elő élelmiszerbiztonsági incidens. Az ügyfél-felmérés elégedettsége meghaladja a 90%-ot. Elfogadjuk a felügyeletet és a korrekciót globális ügyfelektől és szakmai intézményektől.

FAQ

1. Tudsz különböző ízű vodkát készíteni?

Igen, ügyfelünkként különböző ízű vodkákat készíthetünk. Mint csokoládé íz, licsi íz, mandula íz, görögdinnye íz, mangó íz és zöld alma íz. Mindazok a vodkák, amelyeket ügyfeleink számára készítettünk.

2. Használhatunk saját logót vagy dizájnt a címkén?

Igen, elfogadunk egyedi terveket. Tervezőkből álló csapatunk is segít a tervezésben.

3. Mekkora a palack térfogata?

Egy 700 ml-es palack van kéznél. Ki tudjuk nyitni a formát az engedélyezett palackhoz.

4. Mi az öntőforma nyitási ciklusa és költsége?

A penésznyitási ciklusunk általában körülbelül két hétig tart, mechanikus palackokra és kézi palackokra osztva, és a költség 300 és 1500 USD között van. A jövőbeni hosszú távú együttműködésre tekintettel mérlegelhetjük a formanyitási díj visszatérítését az első nagy rendelésnél.

5. Mi a teendő, ha az áru súlyosan megsérül a helyi területre történő szállításkor?

Csomagolásunk nemzetközi fuvarozásra alkalmas, a sérülési arány rendkívül alacsony. Kérjük, készítsen képeket és gyűjtsön bizonyítékokat az áru átvételét követő 2 órán belül. Következő megrendelését a tényleges veszteség alapján térítjük.

6. Mi a teendő, ha a borszivárgást és a címkehibákat a nem megfelelő folyamatok vagy az értékesítést befolyásoló gyártás okozza?

Mivel a címkézés géppel történik, nagyon alacsony a hibatartomány, szabad szemmel nehéz észrevenni a hibát, így nyugodt lehet. Ami a borszivárgás problémáját illeti, mivel a fedelet sokszor javították, nagyon kicsi a borszivárgás lehetősége. Ha valóban gyári okok miatt, kérjük, készítsen fényképet bizonyítékként, és készek vagyunk vállalni a megfelelő felelősséget.

7. Piacunk vásárlói nagyon visszataszítják a kínai ételeket, mivel Kínában sok élelmiszer-probléma van, hogyan lehet eloszlatni a végpiac kétségeit?

Szükség esetén együttműködhetünk a QS teszteléssel vagy más nemzetközileg tanúsított BV-vel, harmadik fél által végzett ellenőrzésekkel stb. A minőség abszolút garanciája. Más jelentős szeszesital-márkákkal összehasonlítva termékeink költséghatékonyak. Az ár mérsékelt, a minőség garantált. Úgy gondolom, hogy ez határozottan segít egy nagyobb piac megnyitásában.

8. Mi van, ha különbség van az ömlesztett bor között

és minta bor? Minden alkalommal, amikor elküldjük a mintát, felragasztjuk a megfelelő címkét, és egy másolatot a cég mintatartóján tárolunk. Az ömlesztett áruk gyártása során minta alapján telepítjük és gyártjuk, így az Ön által fontolóra vett probléma alapvetően nem létezik.

9. 6 üveg whiskyt szeretnék venni. Az Ön cége tud utánvétes szolgáltatást nyújtani?

Mivel a bor veszélyes és törékeny, nem javasoljuk 6 palack vásárlását. Először egy üveggel próbálkozhatsz. A helyi expressz miatt nem fogadunk el utánvétet.

10. Hány ellenőrzés lehetséges a teljes gyártási folyamat során, és hány teljes körű ellenőrzés?

Minden pozíciónk kölcsönös ellenőrzést és önellenőrzést fog végezni. Ezen kívül van még 2 szúrópróbaszerű ellenőrzés

és 1 teljes ellenőrzés.


Részletek
2
3
4
ÉRDEKLŐDÉS