Minden kategória

Főoldal>Termékek>Whisky

Goalong Power címke szemes whisky 700ml 40% abv


Származási hely:Kína
Márkanév:Menj előre
Minimális rendelési mennyiség:Egy konténer
Csomagolás Részletek:Minden palackba csomagolt díszdoboz, 12 üveg / doboz
Szállítási határidő:7 napos szállítás a megrendelés megerősítése után
Fizetési feltételek:T / T, LC, OA
Supply Ability:8000 doboz / nap

Minimális rendelési mennyiség:

12000


Leírás
11

Az új Power Label Whisky a Goalong Liquor egy másik régóta jellemző whiskyje. Egyedülálló keverési recepttel sok országban és területen nagy szeretettel fogadják. Az emberek szerint kellemes érett gyümölcsaromákkal és sima füstös tölgyfa jegyekkel rendelkezik. Míg vonzó lesz lágy és összetett íze, az ügyfelek úgy érzik, mintha Jack Dennie lenne.


22

33


44

Vállalati profil

A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. egy egyablakos professzionális nemzetközi italgyártó Kínában, amelyet az Egyesült Királyság Goalong Group fektetett be 2018-ban, és amely elsősorban whiskyt, brandyt, vodkát, gint, likőröket és egyéb likőröket gyárt és exportál. Liuyang város két orientált ipari parkjában található, ez az 1. legnagyobb léptékű single malt whisky a kínai lepárló, valamint a Goalong Group által befektetett 4. lepárló, amely a legfejlettebb és legmodernebb berendezésekkel és magas szintű irányítási rendszerrel rendelkezik, amely a Csoport 4. nemzetközi szállítási szintjét képviseli, elsősorban a kínai whisky italkészítési és saját márkás italok szolgáltatásai bel- és külföldi vásárlók számára.

55

66

Vásárlóink ​​véleménye

Goalong tiszta maláta whisky különböző szakmai alkoholkiállításokon és kóstolókon ért el szép eredményeket. 2020-ban a márkát úgy exportálták az Egyesült Államokba, hogy bekerüljön az Egyesült Államok nagy szupermarketeibe, és forró árucikké váljon.

8

9


10

Részletek
2
3
4
5
6
7
ÉRDEKLŐDÉS