Minden kategória

Főoldal>Termékek>Whisky

Goalong 1. kínai single malt whisky 700ml / 750ml 40% abv


Származási hely:Kína
Márkanév:Menj előre
Minimális rendelési mennyiség:Egy konténer
Csomagolás Részletek:Minden palackba csomagolt díszdoboz, 4 üveg / doboz
Szállítási határidő:7 napos szállítás a megrendelés megerősítése után
Fizetési feltételek:T / T, LC, OA
Supply Ability:3000 doboz / nap

Minimális rendelési mennyiség:

12000


Leírás
1
2


A hagyományos eljárást követően a malátát megőrlik, cukrosítják, majd állandó, 16 fokos helyiségben 72 órán át erjesztik, majd hagyományos bográcsos desztillálógéppel háromszor desztillálják. Az időszak alatt a növények természetes aromáját tölgyfahordókban képes felszívni a felnőtt, és gyönyörű borostyán színt produkálni. Ugyanakkor csökkentheti a nagy koncentrációjú alkohol erős stimulációját is. A bejárat lágy és lágy, az íze pedig gazdag és lágy.


3
4
5


2013, a Goalong alkoholcsoport a tiszta nyereséget exportálja és single malt whisky. A terméket az Egyesült Államok híres áruházláncaiban értékesítik. Elfogadunk testreszabott italt és csomagolást ezekhez a termékekhez az exportáláshoz. Márkaügynök-exportőrként a legnagyobb árengedményt adjuk a piac megnyerése érdekében.

Megrendelési folyamat

Vállalati profil

A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. egy egyablakos professzionális nemzetközi italgyártó Kínában, amelyet az Egyesült Királyság Goalong Group fektetett be 2018-ban, és amely elsősorban whiskyt, brandyt, vodkát, gint, likőröket és egyéb likőröket gyárt és exportál. Liuyang város két orientált ipari parkjában található, ez az 1. legnagyobb léptékű single malt whisky a kínai lepárló, valamint a Goalong Group által befektetett 4. lepárló, amely a legfejlettebb és legmodernebb berendezésekkel és magas szintű irányítási rendszerrel rendelkezik, amely a Csoport 4. nemzetközi szállítási szintjét képviseli, elsősorban a kínai whisky italkészítési és saját márkás italok szolgáltatásai bel- és külföldi vásárlók számára.

Miért minket válasszon

Vezető az exportban 7 egymást követő évben. Gyors szállítás, garantált minőség és kiváló értékesítés utáni szolgáltatás. Hozzon ötcsillagos egyablakos vásárlási élményt. A piacon forgalomban lévő termékek egyikén sem fordult elő élelmiszerbiztonsági incidens. Az ügyfél-felmérés elégedettsége meghaladja a 90%-ot. Elfogadjuk a felügyeletet és a korrekciót globális ügyfelektől és szakmai intézményektől.

QA

1.Hány éves ez a whisky?

Ez a whisky egy tiszta maláta whisky, egyedül főzzük le és tölgyfahordókban érleljük legalább 5 évig.

2. Használhatunk saját logót vagy dizájnt a címkén?

Igen, elfogadunk egyedi terveket. Tervezőkből álló csapatunk is segít a tervezésben.

3. Mekkora a palack térfogata?

Egy 700 ml-es palack van kéznél. Ki tudjuk nyitni a formát az engedélyezett palackhoz.

4. Mi az öntőforma nyitási ciklusa és költsége?

A penésznyitási ciklusunk általában körülbelül két hétig tart, mechanikus palackokra és kézi palackokra osztva, és a költség 300 és 1500 USD között van. A jövőbeni hosszú távú együttműködésre tekintettel mérlegelhetjük a formanyitási díj visszatérítését az első nagy rendelésnél.

5. Mi a teendő, ha az áru súlyosan megsérül a helyi területre történő szállításkor?

Csomagolásunk nemzetközi fuvarozásra alkalmas, a sérülési arány rendkívül alacsony. Kérjük, készítsen képeket és gyűjtsön bizonyítékokat az áru átvételét követő 2 órán belül. Következő megrendelését a tényleges veszteség alapján térítjük.

6. Mi a teendő, ha a borszivárgást és a címkehibákat a nem megfelelő folyamatok vagy az értékesítést befolyásoló gyártás okozza?

Mivel a címkézés géppel történik, nagyon alacsony a hibatartomány, szabad szemmel nehéz észrevenni a hibát, így nyugodt lehet. Ami a borszivárgás problémáját illeti, mivel a fedelet sokszor javították, nagyon kicsi a borszivárgás lehetősége. Ha ez valóban gyári okokra vezethető vissza, kérjük, vegye fel a fényképet bizonyítékként, és készek vagyunk vállalni a megfelelő felelősséget.

7. Piacunk vásárlói nagyon visszataszítóak a kínai élelmiszerekkel szemben, mivel Kínában sok élelmiszer-probléma van, hogyan lehet kiküszöbölni a végső piac kétségeit?

Szükség esetén együttműködhetünk harmadik fél által végzett ellenőrzési teszteléssel vagy más nemzetközileg tanúsított BV-vel, SGS-sel stb.

garantálja a minőséget. Más jelentős szeszesital-márkákkal összehasonlítva termékeink költséghatékonyak. Az ár mérsékelt, a minőség garantált. Úgy gondolom, hogy ez határozottan segít egy nagyobb piac megnyitásában.

8. Mi van, ha különbség van az ömlesztett bor és a mintabor között?

Minden alkalommal, amikor egy mintát elküldünk, felragasztjuk a megfelelő címkét, és egy másolatot a cég mintatartóján tárolunk. Az ömlesztett áruk gyártása során minta alapján telepítjük és gyártjuk, így az Ön által fontolóra vett probléma alapvetően nem létezik.

9. 6 üveg whiskyt szeretnék venni. Az Ön cége tud utánvétes szolgáltatást nyújtani?

Mivel a bor veszélyes és törékeny, nem javasoljuk 6 palack vásárlását. Először egy üveggel próbálkozhatsz. A helyi expressz miatt nem fogadunk el utánvétet.

10. Hány ellenőrzés lehetséges a teljes gyártási folyamat során, és hány teljes körű ellenőrzés?

Minden pozíciónk kölcsönös ellenőrzést és önellenőrzést fog végezni. Ezen kívül van még 2 szúrópróbaszerű ellenőrzés


Részletek
2
3
4
5
6
7
ÉRDEKLŐDÉS