Minden kategória

Főoldal>Termékek>Whisky

Goalong CAGURA whisky natúr tölgyfahordóban érlelt


Származási hely:Kína
Márkanév:Menj előre
Minimális rendelési mennyiség:Egy konténer
Csomagolás Részletek:Minden palackba csomagolt díszdoboz, 12 üveg / doboz
Szállítási határidő:7 napos szállítás a megrendelés megerősítése után
Fizetési feltételek:T / T, LC, OA
Supply Ability:8000 doboz / nap

Minimális rendelési mennyiség:

12000


Leírás

Goalong Cagura whisky prémium szeszes ital

40% VOL 700 ml/PALAC

1. Szín: világos arany

2. Illat: Karamell tölgy pirított aromával

3. Íz: Száraz bejárati száj, enyhén édeskés utóíz

4. Vonzó ár a szeszfőzdétől

5. Elég készlet

Life need to live with happiness and love, such a life is worthy of our yearning for. Happiness often comes from simplicity. Bring a bottle of Goalong pure malt whiskey with good friend and watch an exciting game.Let us have a toast to happiness.

A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. egy egyablakos professzionális nemzetközi italgyártó. Ami az 1. legnagyobb léptékű single malt whisky a kínai lepárló, valamint a Goalong Group által befektetett 4. szeszfőzde. A Goalong Group az intelligentlu központ által vezérelt lepárlási folyamatot alkalmazza, napi 15 tonna kiváló minőségű szeszes italt lepárolva. 8 automata gyártású palackozó sor, 10,000 XNUMX késztermék piacra kerülése.

A Goalong Group professzionális nemzetközi minőségirányítási csapattal rendelkezik, szigorúan összhangban a nemzetközi minőségirányítási rendszerrel, az ISO és a HACCP tanúsítvánnyal. A bizalom a minőséggel kezdődik.

A Goalong Group egyablakos szeszesital-szolgáltatást nyújt, és 3. nemzetközi generációs szállítási képességgel rendelkezik. 2009 óta a Goalong Group 7 egymást követő évben vezeti a whisky-, brandy- és vodka-exportot.

Goalong whiskyt és pálinkát világszerte több mint 50 országba exportálnak, biztonsági baleset nélkül, 100%-os vevőszolgálat.


Részletek
2
3
4
5
6
ÉRDEKLŐDÉS