Minden kategória

Főoldal>Termékek>Whisky

Goalong FUN SUL single malt whisky 700ml 46%abv Bourbon hordós érlelés


Származási hely:Kína
Márkanév:Menj előre
Minimális rendelési mennyiség:Egy konténer
Csomagolás Részletek:Minden palackba csomagolt díszdoboz, 6 üveg / doboz
Szállítási határidő:7 napos szállítás a megrendelés megerősítése után
Fizetési feltételek:T / T, LC, OA
Supply Ability:5000 doboz / nap
Minimális rendelési mennyiség: 12000
Leírás
1
2


Az életet boldogsággal és szeretettel kell élni, ez az élet méltó a vágyakozásunkra. A boldogság gyakran az egyszerűségből fakad. Goalong vannak whisky lepárlók Kínában. Hozz egy üveget Goalong single malt whisky egy jó baráttal és nézz meg egy izgalmas játékot. Koccintsunk a boldogságra.

3


A Goalong Group a whisky, brandy, vodka, gin, kézműves sör, természetes rizsbaijiu, csomagolt ivóvíz, funkcionális italok és többféle ital gyártására, kutatására, fejlesztésére és értékesítésére összpontosít.

4.1
4.2

Goalong Group nagy desztillációs egységgel és intelligens központi vezérlőrendszerrel a whisky lepárlásához. Teljesen automatikus palackozósor és modern gyártóműhely, a Goalong Group naponta 10000 dobozos terméket tud előállítani 8 automatikus palackozósorral. A Goalong Group professzionális nemzetközi minőségirányítási csapattal rendelkezik, szigorúan összhangban a nemzetközi minőségirányítási rendszerrel, az ISO és a HACCP tanúsítvánnyal. A bizalom a minőséggel kezdődik.

33
6

A Goalong Group egyablakos ügyintézést biztosít szeszes ital szolgáltatást és 3. nemzetközi generációs szállítási képességgel rendelkezik. 2009 óta a Goalong Group 7 egymást követő évben vezeti a whisky-, brandy- és vodka-exportot.


7

Goalong whisky és brandy világszerte több mint 50 országba exportálva, biztonsági baleset nélkül, 100%-os értékesítés utáni szolgáltatás.


1111
Részletek
ÉRDEKLŐDÉS