Minden kategória

Főoldal>Termékek>Whisky

Goalong single malt whisky 700ml 40%abv Bourbon hordós érlelés


Származási hely:Kína
Márkanév:Menj előre
Minimális rendelési mennyiség:Egy konténer
Csomagolás Részletek:Minden palackba csomagolt díszdoboz, 6 üveg / doboz
Szállítási határidő:7 napos szállítás a megrendelés megerősítése után
Fizetési feltételek:T / T, LC, OA
Supply Ability:5000 doboz / nap

Minimális rendelési mennyiség:

12000


Leírás
1
3

Az életet boldogsággal és szeretettel kell élni, ez az élet méltó a vágyakozásunkra. A boldogság gyakran az egyszerűségből fakad. Goalong vannak whisky lepárlók Kínában. Hozz egy üveget Goalong single malt whisky egy jó baráttal és nézz meg egy izgalmas játékot. Koccintsunk a boldogságra.

2
4

A Goalong Group a whisky, brandy, vodka, gin, kézműves sör, természetes rizsbaijiu, csomagolt ivóvíz, funkcionális italok és többféle ital gyártására, kutatására, fejlesztésére és értékesítésére összpontosít.

Amerikai single malt whisky

Goalong Group nagy desztillációs egységgel és intelligens központi vezérlőrendszerrel a whisky lepárlásához. Teljesen automatikus palackozósor és modern gyártóműhely, a Goalong Group naponta 10000 dobozos terméket tud előállítani 8 automatikus palackozósorral. A Goalong Group professzionális nemzetközi minőségirányítási csapattal rendelkezik, szigorúan összhangban a nemzetközi minőségirányítási rendszerrel, az ISO és a HACCP tanúsítvánnyal. A bizalom a minőséggel kezdődik.

1640067860152462.png.webp_副本

1640072346642168.webp_副本

A Goalong Group egyablakos szeszesital-szolgáltatást nyújt, és 3. nemzetközi generációs szállítási képességgel rendelkezik. 2009 óta a Goalong Group 7 egymást követő évben vezeti a whisky-, brandy- és vodka-exportot.

Amerikai single malt whisky

Goalong whiskyt és pálinkát világszerte több mint 50 országba exportálnak, biztonsági baleset nélkül, 100%-os vevőszolgálat.

Amerikai single malt whisky

Részletek
2
3
ÉRDEKLŐDÉS