Minden kategória

Főoldal>Termékek>Whisky

Goalong whisky szeszes ital 700ml 40% abv


Származási hely:Kína
Márkanév:Menj előre
Minimális rendelési mennyiség:Egy konténer
Csomagolás Részletek:Minden palackba csomagolt díszdoboz, 12 üveg / doboz
Szállítási határidő:7 napos szállítás a megrendelés megerősítése után
Fizetési feltételek:T / T, LC, OA
Supply Ability:8000 doboz / nap

Minimális rendelési mennyiség:

12000


Leírás

Goalong prémium minőségű whisky ömlesztett whiskyben 700ml 40% vol szeszes ital gyári export

A Goalong whisky nagyon versenyképes és forró értékesítésű kevert whisky. Egyedülálló keverési recepttel sok országban és területen nagy szeretettel fogadták. Az emberek szerint kellemes érett gyümölcsaromák és sima füstös tölgyfa jegyek vannak.

Versenyképes előny:

Versenyképes ár, gyors szállítási határidővel

Elég készlet

Egyablakos italszolgáltató rendszer.

11
22
33

A Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. egy egyablakos professzionális nemzetközi italgyártó Kínában, amelyet az Egyesült Királyság Goalong Group fektetett be 2018-ban, és amely elsősorban whiskyt, brandyt, vodkát, gint, likőröket és egyéb likőröket gyárt és exportál. Liuyang város két orientált ipari parkjában található, ez az 1. legnagyobb léptékű single malt whisky a kínai lepárló, valamint a Goalong Group által befektetett 4. lepárló, amely a legfejlettebb és legmodernebb berendezésekkel és magas szintű irányítási rendszerrel rendelkezik, amely a Csoport 4. nemzetközi szállítási szintjét képviseli, elsősorban a kínai whisky italkészítési és saját márkás italok szolgáltatásai bel- és külföldi vásárlók számára.

Vezető az exportban 7 egymást követő évben. Gyors szállítás, garantált minőség és kiváló értékesítés utáni szolgáltatás. Öt csillagos, egyablakos vásárlási élményt nyújt Önnek. A piacon forgalomban lévő termékek egyikén sem fordult elő élelmiszerbiztonsági incidens. Az ügyfél-felmérés elégedettsége meghaladja a 90%-ot. Elfogadjuk a felügyeletet és a korrekciót globális ügyfelektől és szakmai intézményektől.


Részletek
2
3
4
5
6
ÉRDEKLŐDÉS